Horoskop


Väduren
20/3-19/4

Nu kan du få en mindre bra vecka i kärlek. Det är bäst att ta det lugnt, utmana inte ödet. Vill du nytt i kärlek så tror stjärnorna att det bara blir tillfällig kärlekslycka.En tid med förändring i arbetet kan komma nu. Du verkar bli verkligt glad över detta och det ska vara till klar fördel för dig och du ska vara frisk och härligt glad.Nu bör du nog inte handla utan att noggrant ha tänkt dig för. När det gäller spel så skulle du istället spara slantarna och lägga dem på andra intressen.


Vågen
23/9-22/10
En positiv tid verkar vara på väg till dig. Du kan även märka att andra blir mer inställsamma till dig, se upp för falskhet. Bäst är att bara tro på dig själv och dina egna idéer.Är du intresserad av data så är det nog nu i veckan som du ska ta steget fullt ut och börja lära dig. Du är snabb och frisk och löser problem med lätthet och speciellt inom data.Ekonomin din verkar nästan vara i råge. Det måste vara tryggt och kan du spara ytterligare så är du en stjärnornas vinnare och de tror att du tar dig en vinstlott.


Oxen
20/4-20/5
Visst är det kärlek i din vecka, men det är nog mera därför att du är en så fin och idérik vän som man höjer dig till skyarna. I kärlek blir det dock ingen större förändring. Om du reser i ditt arbete nu i veckan så hör du till dem som får det bra. Såväl avkoppling som affärer ger din kropp styrka. Var överseende med andras brister så får du glädje. Nu får du gäster till din bostad, de verkar komma litet överraskande och kostar en del, men det bör vara ett kärt besök. Med spel får du ingen vinst.

Skorpionen
23/10-21/11
Rutiner talar det mesta för att det blir nu i veckan för dig i din kärlek. Resor ger dig bästa glädjen och att besöka en vän som du inte sett på länge är just det rätta att göra. Nu kan du komma att få höra berömmande ord om ditt sätt att arbeta. Du är som en lärka så glad. Du ska vara en frisk och sund tillgång på ditt arbete.En extra inkomst kan nu ge dig en bättre ekonomi. Det kan vara bra för dig och det måste ju vara skönt att få mer betalt. Stjärnorna tror på vinst med hästar.

Tvillingarna
21/5-20/6
Den kärlek du har ska du nog akta och ömsint krama. Nya inviter kan vara spännande, men verkar nu som osäkra. Var försiktig och gör förändringar bara om du måste. Du klarar av det mesta i ditt arbete, men håll dig till det tryggt invanda, det bör vara bäst. Men överansträng dig inte och var försiktig med hälsan.Fredag är den dag då du har lyckan att kryssa i de rätta tursiffrorna. Tänk om det kunde bli så, då kan du börja handla. Mina stjärnor tror på att det är fullt möjligt


Skytten
22/11-21/12
Man vill dig tydligen mycket väl nu och här kan du bli bjuden till en fest som gör dig på ett synnerligen trivsamt humör. Kärleken befinner sig på en lagom kärleksfull nivå. Låt rutinerna råda i ditt arbete nu. Vill du arbeta extra så visst orkar du väl det, men frågan är om det är värt din hälsa. Bäst är att vila från arbete och ägna dig åt en hobby. Nu kan du få kostnader för en fest som du tänker ha. Men folk kommer att trivas hos dig så det är nog en klok investering. Men spel finns dock inte mycket att hämta i vinst.


Kräftan
21/6-21/7
Ömma för den kärlek du vill ha kvar och strid inte negativt. Bästa lyckan får du genom att vara mera för dig själv och låta rutiner få råda.Kläder smutsas nu alldeles för lätt i ditt arbete, du är inte tillräckligt uppmärksam på ditt arbete. Se upp! Du klarar din hälsa bra, men verkar vara trött så var vaken.Är det så att du nu skaffar dig en dator eller utbildar dig inom datorer så har du lycka med dig, och hur det nu än är med den saken så bör datorer ge dig vinst.


Fiskarna
19/2-19/3
Det är du själv och ditt hem som är den raraste tillgången nu i veckan. Ny romantik blir bara kortvarig så var försiktig. Bäst är att bara titta och stillsamt vara sig själv. Du bör ha det eleganta och fina till din fördel nu i veckan. Här kan det vara något nytt med en dator som du får glädje av. Du verkar vara så frisk och glad.Nu borde du föra kassabok över hur du använder dina slantar. Stjärnorna tror på att du genom detta får en bättre ekonomi. Var sparsam och ska du spela så var nästan snål.


Stenbocken
22/12-20/1
Nu är din vän extra kramgo, så hoppas nu att du hör till dem som har en rar vän. Har du inte det så räkna med en rar vecka i alla fall. Kärleken verkar älska just dig. Även om du inte är van vid kritik så kan du få det nu, var vaksam på din omgivning så slipper du kritiken. Du är sund och en tillgång när det gäller frisk hälsa. Nu kan du göra en förändring i din bostad som blir bra. Din ekonomi bör vara bra, men ingen spelvinst verkar vara aktuell för dig nu i veckan. Spara pengarna är bäst.


Lejonet
22/7-22/8
Nu bör du vara väldigt omtyckt såväl i kärlek som i vänskap. Många vill vara med just dig för att du är så positiv och snäll. Man ser i dig en förhoppning till lycka. Det måste vara något som fattas dig vad det gäller arbete för här kan du känna dig håglös. Men frisk bör du vara så möjligen är det bara ditt humör som inte är på topp. Värdepapper bör kunna ge dig slantar så en bra idé för dig är att önska dig en obligation i gåva. Men i övrigt spel så tror inte stjärnorna på någon större spelvinst för dig.


Vattumannen
21/1-18/2
En lyckosam tid med rar romantik tycks vänta dig nu. Det kan vara så att andra tycker att du har stor framgång med kärleken, nästan så att de blir avundsjuka. Du bör använda dig av ditt förnuftiga sätt nu i veckan och tänka dig noggrant för innan du ändrar på något. Stressa inte utan låt din livskraft få blomma i bästa hälsa. Nu får du nog bästa vinsten genom att köpa nya kläder. Det verkar ge dig styrka med det nya, men med spel tycks du inte få någon vinstlycka så var istället sparsam.

Jungfrun
23/8-22/9
Nu kan det vara veckan som ger dig infriade drömmar som kommer här. Det verkar så positivt för dig med ljuv romantik som möjlig och blir det så, ja, då blir du lycklig. Nu bör det vara en tid med positiva handlingar för dig i ditt arbete. Du blir säkrare i jobbet och du verkar utstråla friskhet. Ditt humör hör till det bästa i veckan. Ekonomiskt så kan måndag vara en lyckodag för dig vad det gäller att få mer pengar. Det kan vara under just en måndag som ett spel blir vinstgivande för dig.



//Elin



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0